• 1

Om företaget
Advokatfirman Staifo är en allmänpraktiserande advokatbyrå och erbjuder därmed juridiskt biträde inom såväl humanjuridik som affärsjuridik. Vi biträder framför allt privatpersoner samt små och medelstora ägarledda företag. Rättsområden som berör de mindre kommunerna är också något vi valt att specialisera oss inom. Som humanjurister sätter vi alltid klientens intressen i centrum. Ansvar, kunskap, etik och moral kännetecknar allt vårt handlande. Advokatbyrån består idag av två advokater och tre biträdande jurister.

Arbetsbeskrivning
I rollen som biträdande jurist/advokat på Advokatfirman Staifo kommer du att få arbeta med kvalificerad juridik inom en rad olika rättsområden. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att få möjlighet att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor.

Vem är du?
Vi söker två personer för vardera ca ett års vikariat, båda med möjlighet till en tillsvidareanställning. Vi söker dels dig som är nyutexaminerad eller i slutet av din tingstjänstgöring och dels dig som är lite mer senior, antingen redan advokat eller jurist med några års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, myndighet eller motsvarande. Tingstjänstgöring är meriterande. Vad gäller båda tjänsterna utgår vi ifrån att du har mycket goda betyg från din utbildning samt ett särskilt intresse för humanjuridik. Som person är du analytisk, noggrann, målinriktad och lätt att ha att göra med. Du behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och skrift. Ytterligare språkkompetenser är meriterande.

Du erbjuds
Som jurist hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete med möjlighet till fördjupning inom någon av våra rättsområden. Du arbetar självständigt och kommer att få kontakt med våra klienter redan från start. Vi har en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där vi solidariskt ställer upp för varandra.

Nästa steg
Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Maila CV, betygsutdrag och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Yadid Staifo på 0704-957814. Sista ansökningsdag är 30 juni 2017.

header2

År 2007 startade Maravgi Staifo advokatbyrån. Idag är det ett familjeföretag med fyra anställda.

 LÄS MER

lagbok test

Vi är en allmänpraktiserande byrå och erbjuder våra klienter juridiskt biträde inom såväl humanjuridik som affärsjuridik.

 LÄS MER

 sara rund

    SARA STAIFO

 yadid rund

    YADID STAIFO

MEDARBETARE

Klicka på bilderna för att läsa mer om våra medarbetare.